Vsi ljubitelji
lepot in dobrot
Suhe krajine, (z)družimo se…

Zakaj Klub?

Klub ljubiteljev Suhe krajine je prostovoljno, brezplačno neformalno združenje posameznikov v okviru Občine Žužemberk, ki želijo prvi vedeti in slišati, videti, okusiti in doživeti Suho krajino.

Nikogar ne bomo nikoli z ničemer zavezali in nikoli ne bomo pogojevali vašega prostovoljnega članstva z ničemer.

Koliko časa boste z nami čutili prisrčno povezanost in pripadnost, je odvisno od vas. Kadarkoli lahko pritisnete na zavoro in izstopite iz naše aktivne družbe s preprostim klikom na gumb.

Zakaj se vam splača biti z nami?

Ker boste prvi izvedeli, kaj skrivnostnega, igrivega, intimnega in družabnega se dogaja na gričih in dolinah Suhe krajine.

Ker boste pravočasno vabljeni na dogodke. Ne samo na tiste množične, pač pa tudi tiste bolj ekskluzivne, klubske in rezervirane za izbrance. Želimo, da vam nikoli ne bo treba reči, da bi zagotovo prišli, če bi vedeli …

Ker boste za svoje prijatelje vedno imeli dober izgovor in priložnost za kakovostno in ustvarjalno druženje. Ponudili vam bomo tudi številne kreativne ideje za nepozabna doživetja v krogu družine ali v družbi kolegov iz službe.

Ker vas enostavno tudi mi potrebujemo in si želimo, da boste o svojih suhokranjskih doživetjih navdušeno poročali prijateljem, kolegom v službi in vsem, ki jih poznate. Tudi njim želimo pokazati skrite kotičke Suhe krajine in jim omogočiti zanimiva doživetja. Več kot poštena ponudba, kajne?

Vabljeni, da se nam pridružite

Člani Kluba ljubiteljev Suhe krajine smo prav posebna druščina iz cele Slovenije, ki čutimo bitje srca te zanimive pokrajine. Radi se vračamo v te doline in griče ter družimo s Suhokranjci in vsemi nami enakimi.

Če vam radovednost ne da miru, se nam pridružite. Zaupajte nam nekaj svojih kontaktov, da bomo lahko v stiku z vami.

Leave this field blank
Zelo bomo veseli vsakega sporočila, namigov in tudi dobronamerne kritike. Zato prosimo ne "šparat" z besedami.
Izrecno dovoljujem in soglašam, da smeta Občina Žužemberk in podjetje Ecetera d.o.o., PE Ivančna Gorica kot upravljavca zbirk osebnih podatkov, pridobljene osebne podatke uporabiti in obdelovati v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov in v skladu z izjavo o varstvu osebnih podatko ter z namenom, ki je določen v nadaljevanju.
Skip to content